Select Page

CIRERES

&LENTEJUELAS

Un espectacle de crítica en clau d’humor basat en la vida d’una aspirant a actriu que sofreix els entrebancs i desil·lusions típics del món de l’espectacle i uns personatges que es superen a ells mateixos per arribar a complir els seus somnis i definir-se a ells mateixos. Però a vegades, aconseguir el que un desitja no ens aporta la felicitat definitiva. I reflexionaran sobre què és la felicitat, però no com artistes… sinó com a persones.

Remotament inspirada en la pel·lícula iraniana “El sabor de las cerezas” d’Abbas Kiarostami, les Cireres ens recorden la dolçor de la fruita i escenes de la infància en què les cireres eren perfectes arracades, també el principi de l’estiu marcat per la calor, les festes i l’alegria. Mentre que las Lentejuelas fan referència directa al glamour del show retro: els mags de finals de segle passat, les disfresses de ballarina, els vestits de les vedettes… i el cabaret en estat pur. Tot amb el que somien els nostres protagonistes.

Aquest peça neix amb el propòsit ferm d’actuar com a antidepressiu per a tots els espectadors que la visquin, el propòsit de que qualsevol persona que entri a la sala, n’ha de sortir més contenta, més pensativa i amb moltes més ganes d’aprofitar la vida que quan va entrar.

“Perquè no et menges una cirera?
Amb el seu sabor dolç segur que et passen tots els mals.”

Valoracions dels espectadors

“Tres joves actors, un pianista, i moltes coses a dir són els ingredients de Cireres & lentejuelas […] Un Cabaret reflexiu, agredolç i emocionant. Llarga vida a La Melancòmica, al Cabaret i al Llantiol. No us perdeu aquest espectacle, si us plau!”

Àlex Martínez

“És més qu eun espectacle.
És un esclat d’il·lusió, de vida, emoció a la pell, et neixen unes ganes d’abraçar i viure com mai. Els actors et donen la mà amb cançons i sensibilitat.”

Anna Cirera

“Fresca Original, Imprescindible!!
Una muntanya russa d’emocions que captivarà fins al més fred!
Els actors estan molt entregats i despullen les seves emocions davant nostre!”

Ignasi Zuriguel

Podeu llegir més valoracions dels espectadors a través del web www.teatrebarcelona.com

Creació col·lectiva dirigida per Mireia Casado.

Temàtica de Salut Mental i LGTBI+
Espectacle inscrit a Programa.cat

Durada de l’espectacle: 80 min

Estil: Cabaret d’humor crític

Públic: tots els públics a partir de 14 anys

Dossier (arxiu pdf)